Introducing Satyr Beats - 03/07/2017

Introducing Satyr Beats - 03/07/2017

Επειδή είπαμε μπύρες δεν φτιάχνουμε, κάνουμε στροφή στα multimedia σαν σωστό κονγκλομεράτο που ατενίζει το μέλλον. Θέλουμε να προσφέρουμε στον καταναλωτή μια συνολική εμπειρία που θα κατακλύζει όλες τις αισθήσεις, πάμε τη φάση μας μερικά βηματάκια παραπέρα και αφήνουμε τον ανταγωνισμό με ανοιχτό στόμα. Η αρχή έγινε με την Pubriot, μια IPA που ωρίμασε ακούγοντας σκληρό ελληνικό πανκ ενώ μέσα της πλατσούριζαν οι citra και οι chinook.

Έτσι, στο δικό μας μυαλό, από το πρώτο brewday, όσο δοκιμάζουμε τα test batches, και μέχρι τη στιγμή που οι pub σερβίρουν τα ζουμιά μας, υπάρχει μία συγκεκριμένη αισθητική που πλαισιώνει κάθε πτυχή των συνταγών μας.

Συνεχίζοντας να ζούμε αυτή την εκλεπτυσμένη παράνοια© στην οποία αρεσκόμεθα, ξεκινάμε ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων για ένα κομμάτι της παραγωγής πολύ σημαντικό για εμάς, που θέλουμε και να μοιραστούμε με όλους εσάς. Για κάθε νέα μας συνταγή, αλλά και σιγά σιγά για όλες τις υπάρχουσες, θα σας δώσουμε αυτό που εμείς θεωρούμε το ιδανικό μουσικό χαλί για να ντύσει την κατανάλωση των δημιουργιών μας.

Όντας χρόνια στο κουρμπέτι του underground ήχου της πόλης επιστρατεύουμε τους καλύτερους Έλληνες DJ και παραγωγούς και επιλέγουμε κάθε φορά, με γνώμονα πάντα την αίσθηση που έχει το τελικό προϊόν σερβιρισμένο στα ποτήρια σας, αυτόν που θα πλαισιώσει ιδανικά ότι εμείς νιώθουμε για κάθε μια δημιουργία μας. Τους εμπιστευόμαστε τυφλά, και τους δίνουμε full creative freedom να επιλέξουν μουσικά είδη, συγκεκριμένα κομμάτια, cover art και ό,τι άλλο γουστάρουν. Εμείς θα παίρνουμε το αποτέλεσμα και θα το ανεβάζουμε στο brand new Satyr Soundcloud account. Ένα soundtrack για κάθε μπύρα.

Την αρχή κάνει η Νυξ, η ελαφριά και ευκολόπιωτη dry stout που, παρά τους χαμηλούς αλκοολικούς βαθμούς της, είναι γεμάτη εκπλήξεις καθώς εξελίσσεται στο ποτήρι σας και αλλάζει συνεχώς από τη πρώτη μέχρι τη τελευταία γουλιά. Ιδανικά την απολαμβάνετε στη μπάρα της pub, κάποιο φθινοπωρινό απόγευμα ενώ παρατηρείτε τις σταγόνες της βροχής να γλύφουν τις γυάλινες επιφάνειες που ντύνουν τον αγαπημένο σας ναό κατανάλωσης εκλεκτών ζύθων, ενώ νοσταλγείτε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού που πέρασε – αφήνοντας έτσι μια επίγευση μελαγχολίας στον ουρανίσκο. Δε θα μπορούσε να υπάρχει άλλη υπόκρουση για αυτή την ιεροτελεστία, από αυτή που ο Runner, έκοψε και έραψε για χάρη μας, ένα jazz mix στα όρια του Χάους, το οποίο όσο η κόρη του Νυξ σε παρασύρει στη γλυκιά της μέθη, αποκτά συνοχή, δομή και γίνεται ένα με την κάθε σου γουλιά. Ή, καλύτερα, όπως ο ίδιος μας το περιέργαψε όταν μας το έστειλε: Αρχέγονη φάση και αυτο το sonic χαος από τα τέλη της δεκαετίας του 60 και για δέκα χρόνια περίπου, πασπαλισμένη με outer rim jazz πριν και μετά, για πάντα. compiled & mixed by Runner. This is One for the Νυξ.

1.Midori Takada – Crossings [We Release Whatever The Fuck We Want Records]
2.John Coltrane Live At The Village Vanguard – Spiritual [Jazz Wax Records]
3.Alice Coltrane – Lord Help Me To Be [Impulse!]
4.David Axelrod – A Divine Image [Capitol]
5.Sun Ra & His Myth Science Arkestra – Spontaneous Simplicity [Modern Harmonic]
6.Herbie Hancock – Hidden Shadows [Columbia]
7.Les McCann – Beaux J. Poo Boo [Atlantic]
8.Miles Davis Live at Carnegie Hall – Dark Magus – Tatu [Columbia]
9.Jimmy McGriff – Friday the 13th Live at Cook County Jail – Freedom Suite Pt. II [Groove Merchant]
10.Miles Davis – BB track [Columbia]
11. Angelo Badalamenti – Audrey’s Dance [Death Waltz Recording Company]
12. Ndikho Xaba And The Natives – Makhosi [Matsuli Music]
13. Turiya, Devadip, Alice Coltrane & Carlos Santana – Angel Of Sunlight [Columbia]
14. Tony Scott feat. Jan Akkerman – Silmarillion [Polydor]
15. Moodymann – Sloppy Cosmic [KDJ]

 

Όταν δεν σκαρώνει live εμφανίσεις, ο Runner κυκλοφορεί στο tumblr, στο Facebook, στο Soundcloud και στο Mixcloud.

Latest posts

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Your name

1 × five =

Message